Efter långpasset idag, som för övrigt avverkades tillsammans med Therese i ett behagligt tempo, skulle jag duscha i hennes lägenhet. Vattennivån har varit lite för hög i duschen så jag beslutade mig för att göra något åt saken. Jag hämtade mitt rörmokarverktyg (läs; gaffel) och öppnade upp avloppsbrunnen. Lite hår kan väl inte vara så farligt att ta bort. Det var det, minst sagt. Jag satte ner gaffeln, började dra upp håret. Till min förvåning passerade decimeter efter decimeter golvbrunnen med hår och annat vidrigt avfall. Tungt var det dessutom och luktade skunk gjorde det. Avfallet såg ut som en lång och äcklig ål. Det kan inte ha varit någon som rensat det där på flera år.

Nu ska jag, Tessan och Emma strax iväg till köpcentret med Meg. Jag tror dom ska köpa smink och såna där tjejgrejer. Själv hoppas på att hitta en mus till datorn så jag kan spela lite GTA ibland.

Ålen i duschen

Allt gott
Rickard

Kategorier: USA

1 kommentar

Martin · 20 oktober, 2012 kl. 15:26

Bra jobbat brorsan! haha.
Det var nog det äckligaste jag sett i en dusch.

Kommentarer inaktiverade.