Bislett Games 2013 Start ListIgår sprang jag min säsongsdebut på 800m på Bislett Games i Oslo. Det som alltid varit bra väder när jag sprungit där tidigare var igår ganska kallt och lite regnigt. Jag sprang i A-finalen mot flera duktiga internationella och även andra bra svenskar också.

Jag låg 4:a efter att vi gick in på gemensam bana efter 100m, närmast framför mig hade jag Johan Svensson. Det var också hans rygg jag höll under loppet. Med 300m kvar försökte jag att trycka mig förbi honom men han tryckte på också så att jag inte kom förbi där. Tyvärr ödslade jag för mycket energi i den situationen, energi som jag hade behövt på upploppet. Där stumnade jag lite men höll min 4:e plats och gick i mål på 1:49.88. Det är den snabbaste säsongsöppningen jag haft någonsin och tiden är nog min 5:e snabbaste tid någonsin.

Efter loppet kände jag mig ändå inte helt nöjd. Det finns några saker jag hade kunnat göra bättre under loppet.

Nu sitter jag i bilen på väg hem och om några timmar ska jag hämta Therese vid tåget i Alingsås. Hon ska vara hos mig i några dagar, kommer bli superbra det!

Imorgon är det också dags för nästa lopp, Göteborg GP. Förhoppningsvis blir det ett ännu bättre och snabbare lopp än igår!

Bislett Games 2013 Start

Bislett Games 2013 - Varvning

Allt gott
Rickard

Kategorier: Tävlingar

1 kommentar

Martin · 14 juni, 2013 kl. 10:15

Bra jobbat brorsan:D

Kommentarer inaktiverade.