Tampere StadionEfter en lyckad resa kom jag till Tammerfors igår. Det känns riktigt kul att vara här och jag ser fram emot att tävla i morgon! Det är bara en runda innan finalen, tre heat med nio personer i varje heat där två första i varje heat plus två tider går vidare till finalen. Det är alltså väldigt hårda premisser för att ta sig till final. Jag springer i andra heatet klockan 16.38 svensk tid. Ett riktigt hårt heat där bland annat fransmannen Bosse som gjort 1.43 springer. Jag känner mig väldigt inspirerad att göra bra ifrån mig! Min roomie, Rogestedt, springer i första heatet. Skulle vara riktigt häftigt med två svenskar i final!

Live stream till tävlingen finns HÄR

U23-EM

Allt gott
Rickard

Kategorier: Tävlingar

Relaterade inlägg

Tävlingar

Svensk mästare på 1500m

Nyss hemkommen från Friidrotts-SM som gick uppe i Umeå. Vi har ganska länge haft planen att jag skulle springa 1500m på SM och inte 800m, som det ju alltid brukar bli annars. Jag springer 1500 Läs mer…

Tävlingar

Uttagen till EM i Zürich

Idag fick jag klartecken och blev uttagen på 800m till EM! I och med uttagningen känns det väldigt skönt att nu kunna fokusera helt på att springa så bra som möjligt där. Mästerskapet är mitt första Läs mer…

Tävlingar

KBC Nacht och lite annat

Är hemma i Sverige nu efter att ha sprungit 800m i den klassiska tävlingen KBC Nacht i belgiska Heusden i helgen. Jag hade bestämt mig innan att jag skulle springa loppet offensivt och därför la Läs mer…