BanpassFörsta terminen avklarad här i USA, eller semestern som dom säger. Men det har ju också varit semester nästan hela hösten. Skolan har inte varit alldeles för hård men i perioder har det varit lite för mycket. Över lag är jag väldigt nöjd med mitt första halvår här på UALR. Framförallt har träningen gått väldigt bra och jag har inte haft en enda sjuk/skadedag så jag har kunnat köra på hårt hela hösten.

Idag har jag haft första dagen på mitt en månad långa jullov som väntar. Blev ett långpass på förmiddagen och sen har vi bara slappat hela dagen. Så sjukt gött att man kan köra i shorts och linne på träningarna och det är mitten  på december. Nu går jag in i en ny träningsperiod med lite annorlunda pass än jag kört tidigare under hösten. Jag ser fram emot det riktigt mycket för det är den typ av träning som jag gillar mest!

Till sist skulle jag vilja varna er för att kolla på ”Anna Karenina”. Vi såg den på bio igår och det kan ha varit den sämsta filmen jag någonsin sett. Den hamnar definitivt på topplistan över dåliga filmer, antagligen någonstans med ”Transformers”.

Allt gott
Rickard

Kategorier: USA