Två dagar efter loppet i Oslo fortsatte jag tävlandet med 800m på Göteborg GP. Jag sprang b-final, mot många duktiga internationella löpare, bland annat  Ryan Gregson som gjort 3:31 på 1500m. Detta gjorde mig lite feg i loppet och jag vågade nog inte lita helt på känslan. Jag öppnade för långsamt och i och med att jag hade så många snabba killar bakom mig trodde jag att det gick snabbare än det egentligen gick. In på upploppet hade jag slagläge att vinna loppet men hade inte riktigt den spurten som behövdes. Jag slutade 4:a på 1:50.05. Det positiva jag tar med mig är att jag var bästa svensk i loppet och att jag slog flera meriterade löpare.

Göteborg GP

Göteborg GP målgång

Allt gott
Rickard

Kategorier: Tävlingar

Relaterade inlägg

Tävlingar

Svensk mästare på 1500m

Nyss hemkommen från Friidrotts-SM som gick uppe i Umeå. Vi har ganska länge haft planen att jag skulle springa 1500m på SM och inte 800m, som det ju alltid brukar bli annars. Jag springer 1500 Läs mer…

Tävlingar

Uttagen till EM i Zürich

Idag fick jag klartecken och blev uttagen på 800m till EM! I och med uttagningen känns det väldigt skönt att nu kunna fokusera helt på att springa så bra som möjligt där. Mästerskapet är mitt första Läs mer…

Tävlingar

KBC Nacht och lite annat

Är hemma i Sverige nu efter att ha sprungit 800m i den klassiska tävlingen KBC Nacht i belgiska Heusden i helgen. Jag hade bestämt mig innan att jag skulle springa loppet offensivt och därför la Läs mer…