I helgen som var avgjordes lag-SM på Sannarps IP i Halmstad. Vi tog ett silver förra året och jag hoppades verkligen att vi skulle ta guld i år. Spårvägen, som vann förra året, hade väldigt starkt lag även i år. Jag sprang 800m mot 2010 års svenska mästare Karim Mohammadi. Det blev, inte helt oväntat, ett riktigt taktiklopp där första varvet gick väldigt långsamt, 64 sekunder. Jag och Karim låg jämsides och med 300m kvar gick Hammarbylöparen upp och försökte gå till spets, jag svarade mot honom och höll tätpositionen. In på upploppet hade jag någon meter på Karim. I slutet plockade han in och närmade sig rejält, det blev så jämnt att min segermarginal endast blev en hundradel. Segertiden var så långsam som 1:57 men sista 200m gick väldigt snabbt, ca 24 sekunder. Det var väldigt skönt att plocka full poäng till laget. Tyvärr lyckades vi inte slå Spårvägens starka lag i lagtävlingen men slutade ändå på en andraplats. Det roliga var att Hässelbys damlag lyckades vinna guld!

Hässelbys lag

Allt gott
Rickard