Är nu äntligen igång med utomhussäsongen. Stafett-SM fick bli startskottet där jag och övriga i laget sprang hem två medaljer, silver på 4x800m och brons på 4x1500m.

Har hunnit bli ett individuellt lopp sedan dess. I torsdags åkte jag iväg till Jessheim i Norge, utanför Oslo, för att springa 1500m. Kändes väldigt inspirerande och kul att springa distansen i ett icke mästerskapslopp. Det har ju egentligen bara blivit på mästerskap jag sprungit 1500m senaste åren. Nu sprang jag tyvärr för passivt mitt i loppet men lyckades ändå sänka mitt pers med nästan fyra sekunder till 3:46.78. Jag känner att det finns betydligt mer att få ut och hoppas få till något mer lopp på distansen under säsongen.

Youtube-video på loppet hittar du HÄR

Men nu är det dags för 800m i de två kommande tävlingarna. På onsdag springer jag Bislett Games i Oslo och på lördag är det dags för Göteborg GP på Slottskogsvallen.

Allt gott
Rickard

Kategorier: Uncategorized

2 kommentarer

Thomas Roth · 9 juni, 2014 kl. 04:56

Grattis med pers Rickard!

    Rickard · 10 juni, 2014 kl. 08:59

    Tack så mycket Thomas! Ses på tävlingen imorgon!

Kommentarer inaktiverade.

Relaterade inlägg

Uncategorized

Träningsläger i Florida

Gott nytt år! Jag befinner mig just nu på träningsläger i Tampa, Florida. Vi är ett ganska stort gäng på ca 20 Hässelbyare som är här och tränar tillsammans. Jag har varit här sedan den Läs mer…

Uncategorized

Utomhussäsongen 2014

Nu har jag, efter några sköna veckor med väldigt lite fokus på friidrott, börjat med grundträningen igen.Tänkte därför passa på att nu summera årets utomhussäsong. Den fick en bra start med personbästa på 1500m (3:46.78) Läs mer…

Uncategorized

Junior-SM

Förra helgen gick årets JSM av stapeln i Västerås. Jag hade satsat lite extra med en ny SM-frilla! Jag åkte dit för att springa 800m och 1500m. Första finalen var på 1500m, där Ababa Lama, Läs mer…