Är nu äntligen igång med utomhussäsongen. Stafett-SM fick bli startskottet där jag och övriga i laget sprang hem två medaljer, silver på 4x800m och brons på 4x1500m.

Har hunnit bli ett individuellt lopp sedan dess. I torsdags åkte jag iväg till Jessheim i Norge, utanför Oslo, för att springa 1500m. Kändes väldigt inspirerande och kul att springa distansen i ett icke mästerskapslopp. Det har ju egentligen bara blivit på mästerskap jag sprungit 1500m senaste åren. Nu sprang jag tyvärr för passivt mitt i loppet men lyckades ändå sänka mitt pers med nästan fyra sekunder till 3:46.78. Jag känner att det finns betydligt mer att få ut och hoppas få till något mer lopp på distansen under säsongen.

Youtube-video på loppet hittar du HÄR

Men nu är det dags för 800m i de två kommande tävlingarna. På onsdag springer jag Bislett Games i Oslo och på lördag är det dags för Göteborg GP på Slottskogsvallen.

Allt gott
Rickard

Kategorier: Uncategorized

2 kommentarer

Thomas Roth · 9 juni, 2014 kl. 04:56

Grattis med pers Rickard!

    Rickard · 10 juni, 2014 kl. 08:59

    Tack så mycket Thomas! Ses på tävlingen imorgon!

Kommentarer inaktiverade.