EM Zürich 2014Idag fick jag klartecken och blev uttagen på 800m till EM!
I och med uttagningen känns det väldigt skönt att nu kunna fokusera helt på att springa så bra som möjligt där. Mästerskapet är mitt första internationella som senior.
Det är en dröm jag haft länge som går i uppfyllelse nu och samtidigt ett steg på vägen mot mina andra framtida mål.
EM går i Zürich den 12-17 augusti.

 

Allt Gott
Rickard

Kategorier: Tävlingar

Relaterade inlägg

Tävlingar

Svensk mästare på 1500m

Nyss hemkommen från Friidrotts-SM som gick uppe i Umeå. Vi har ganska länge haft planen att jag skulle springa 1500m på SM och inte 800m, som det ju alltid brukar bli annars. Jag springer 1500 Läs mer…

Tävlingar

KBC Nacht och lite annat

Är hemma i Sverige nu efter att ha sprungit 800m i den klassiska tävlingen KBC Nacht i belgiska Heusden i helgen. Jag hade bestämt mig innan att jag skulle springa loppet offensivt och därför la Läs mer…

Tävlingar

Inomhussäsongen 2014 med SM-guld!

Inomhussäsongen är nu till ända och jag tänkte sammanfatta vinterns tävlingar. Jag började med att springa 800 meter på Pallasspelen i Malmö i slutet av januari. Ett lopp där jag fick göra rätt mycket av Läs mer…